De Gouden Glimlach 2014

Lokale winkeliers kunnen zich nog tot 13 december inschrijven voor De Gouden Glimlach, de wedstrijd die op zoek gaat naar de leukste buurtwinkel.

De Gouden Glimlach geeft verdiende aandacht aan mensen die met overtuiging een buurtwinkel uitbaten en hun klanten vriendelijkheid, persoonlijke service, advies, kwaliteit, keuze en vakmanschap bieden. Met deze actie wil de stad Antwerpen de belangrijke rol van buurtwinkels in de kijker zetten. Want een bloeiende lokale economie staat meestal garant voor een bloeiende buurt. En winkelen in je eigen buurt is gezellig en makkelijk, goed voor de sociale contacten en het milieu.

Je kunt je inschrijven voor De Gouden Glimlach 2014 als je een buurtwinkel uitbaat in een van de negen Antwerpse districten. Deelnemen is helemaal gratis. Deze handelszaken komen in aanmerking: slagerij, groenten- en fruitwinkel, (banket)bakker, chocoladewinkel, koffie- en theewinkel, delicatessenwinkel, kaas- en zuivelwinkel, kruidenier, superette, poelier, viswinkel, krantenwinkel, snoepwinkel, drogisterij, bloemen- en plantenwinkel, koffiehuis, ijssalon, lunchroom, broodjeszaak, schoenmaker, café, frituur, droogkuis, kapper, natuurvoeding en reform.

Deelnemen aan De Gouden Glimlach 2014 is gratis. Inschrijven kan ten laatste op 13 december 2013 via www.degoudenglimlach.be.

Bron Antwerpen.be

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.