Peggy Van Campenhout maakt overstap naar sp.a

Voormalig Open VLD raadslid Peggy Van Campenhout (zus van) maakt de overstap naar sp.a. Eind vorig jaar verliet ze Open VLD omdat ze zich onder druk gezet voelde om haar mandaat niet op te nemen. De plaats in de districtsraad kwam vrij aangezien Open VLD-er Kris Janssens uit Merksem verhuist. Peggy was de volgende in lijn om op te volgen, maar liet direct na haar eedaflegging weten Open VLD te verlaten wegens de druk die op haar gezet was door de partij om haar mandaat niet op te nemen. Open VLD heeft sindsdien geen verkozenen meer in Merksem.

Peggy vervoegt dus de rangen van de sp.a – Groen fractie in Merksem, waardoor deze nu uit 7 leden zal bestaan en versterkt op die manier de huidige bestuursmeerderheid, gevormd door de bestuursploeg N-VA, sp.a –Groen.

Peggy laat weten zich perfect terug te vinden in het programma van de sp.a voor het district, met een warm en sociaal karakter, maar vooral ook de ideeën rond ondernemend Merksem en de herwaardering van de Bredabaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.