Diefstal met geweld

Vrijdagmiddag, rond 15 uur, deed een vrouw (79) enkele verrichtingen in het kantoor van de Fortisbank op de Lambrechtshoekenlaan. Toen ze even later naar huis wandelde werd ze onderweg aangesproken door een onbekende man die om een inlichting vroeg. Plots werd ze langs achter vastgegrepen door een tweede man die haar tegen de grond duwde. Er dook nog een derde man op die de caddy van het slachtoffer doorzocht en haar handtas eruit nam. De drie verdachten gingen daarop aan de haal met hun buit. Het slachtoffer werd niet gewond maar ze was erg onder de indruk van wat haar was overkomen. Ze kreeg het aanbod ondersteuning te kunnen krijgen van de dienst slachtofferhulp van de politie. De vrouw vertelde aan de inspecteurs dat ze twee van haar drie belagers tevoren had opgemerkt in het bankfiliaal waar ze was langs geweest.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.