Slorarock 2014 krijgt vorm

De affiche van Slorarock 2014 krijgt vorm. Het gratis festival brengt onder andere Hoge Noorden Connect, Safi & Spreej en Merdan Taplak op 3 mei naar Merksem!

Het is reeds de 5de maal dat dit gratis festival te Merksem wordt georganiseerd. Naast de bekende namen komen ook verschillende jonge bands uit de Antwerpse regio optreden, waarvan twee hun plaats op de rockrally in maart hebben verdiend.

In samenwerking met District Merksem, Stad Antwerpen en Jeugdcentrum Bouckenborgh organiseert Chiro Sloratokels dit gratis festival. Vorige jaren kwamen er bands als Katastroof, 2Fabiola, DJ F.R.A.N.K, Tourist, FIXKES, Samtex en nog vele andere.

Dit jaar ziet de line–‐up er als volgend uit: Tungsten, After Hours, Redding, Franklin Barefoot, Renton Jules, Hoge Noorden Connect, Safi & Spreej en als afsluiter een DJ act van Merdan Taplak.

Safi & Spreej, het rappers duo uit Gent en Mechelen onder het Eigen Makelij label, heeft al verschillende hits gescoord zoals Voor U, Herinner mij en Vandaag. Op de Vlaamse Rap Awards zijn ze met enkele prijzen naar huis gegaan waaronder Beste Groep. Je zag ze al op Laundry Day, Summerfestival, Pukkelpop en veel meer en nu ook op Slorarock!

Merdan Taplak is een Antwerpse DJ die iedereen ongetwijfeld kent van onder andere zijn summer anthem: On the rocks voor Studio Brussel of via optredens op Les Transardentes, Puntpop, Gladiolen, Marktrock en vele andere. Hij gaat Slorarock afsluiten met een KNAL!

Praktische info

Datum: 3 mei 2014 Uur: 14.00 – 24.00

Locatie: Parking De Cluyse, Kerkhofblommestraat 2, 2170 Merksem

Prijs: GRATIS

Meer info op: www.slorarock.be –‐ www.facebook.com/Slorarock.be –‐ www.twitter.com/Slorarock

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.