Gaston Berghmans gevallen

Bekende Merksemenaar Gaston Berghmans (88) is woensdagnamiddag in Brasschaat zwaar ten val gekomen. Hij was met zijn vrouw in Brasschaat voor een wandeling en etentje. Maar zover kwam het niet. Na het parkeren viel hij op de parking naast de kerk in het centrum van Brasschaat. Voorbijgangers hielpen hem overeind, maar Gaston zat helemaal onder het bloed. De hulpdiensten werden verwittigd en namen hem mee naar spoed. Na enkele onderzoeken mocht hij naar huis waar hij de komende dagen moet rusten.

Voor de rest gaat het wel goed met de komiek op rust. In een interview dat hij afgelopen week gaf aan de krant Het Nieuwsblad naar aanleiding van het succes van de heruitzending van de film ‘De paniekzaaiers’ op VTM liet hij weten dat het behoorlijk goed gaat met zijn gezondheid.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.