Fietsendief op heterdaad betrapt

Dankzij de hulp van een alerte getuige konden inspecteurs zaterdagmiddag een fietsendief op heterdaad betrappen. De getuige, een 34-jarige man uit Merksem, fietste kort voor vier uur over de Lambrechtshoekenlaan, richting Groenendaallaan, toen hij de verdachte een fietsslot zag openknippen. Hij gebruikte daarvoor een opvallende gele kniptang van zeker 20 centimeter groot. De fietser belde onmiddellijk de politie. Toen de fietsendief dat merkte, sloeg hij te voet op de vlucht. De fiets liet hij gewoon staan. Enkele minuten later kon een patrouille de dader inrekenen. De man, een 29-jarige Antwerpenaar, ontkende de feiten. Hij werd opgepakt en meegenomen voor verder verhoor.

bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.