Carjacking, auto gevonden in Nederland

In de nacht van zaterdag op zondag, omstreeks 4 uur, werd een 22-jarige man uit Merksem plots uit zijn wagen gesleurd nadat hij net achter het stuur had plaatsgenomen op een parking aan de Noordkaai van het Straatsburgdok. Drie mannen trokken de deur van de oranje Audi A1 open, wierpen het slachtoffer tegen de grond en haalden de autosleutels uit zijn broekzak. De man werd hierbij lichtgewond maar wenste geen onmiddellijke medische verzorging. De daders reden weg met de auto, waarin ook nog de smartphone van het slachtoffer lag en de handtas van een vriendin. In de loop van zondag werd de gestolen Audi door de verkeerspolitie van Breda teruggevonden en onderzocht op sporen. Het onderzoek naar de daders loopt.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.