Botsing aan wegenwerken Bredabaan

Op de Bredebaan in Merksem ter hoogte van de is een bestuurder tegen zijn voorligger gereden. Het ging zeker niet om een zwaar ongeval, er viel lichte schade en één lichtgewonde (nek- en rugpijn). Maar door de werken op de Bredabaan konden de achterliggende wagens de plek van het ongeval niet passeren, met een enorme file tot gevolg.

Het ongeval gebeurde omstreeks 12 u in de rijrichting naar Antwerpen toe. Politie op de moto was snel aanwezig, maar aangezien er een gewonde was, moest een patrouille langskomen om de vaststellingen te doen.

Door de werken, en dan specifiek door een greppel tussen de rij- en trambaan, konden de achterliggende wagens niet voorbij. Gelukkig stond er op de parkeerstrook een wagen waarvan de handrem niet op stond. De politie kon, samen met enkele omstaanders, deze wagen uit de weg duwen om een aantal auto’s te laten passeren. Een in de file aanwezige vrachtwagen kon er echter niet langs waardoor de baan opnieuw volledig geblokkeerd zat.

Toen de patrouille aankwam om de nodige vaststellingen te doen, ging het snel vooruit. De Bredabaan heeft maximaal 3 kwartier geblokkeerd gestaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.