OLSE РVis̩ 28-35

OLSE niet op volle oorlogssterkte en een versterkt Visé, zeker tegenover vorig seizoen, was de opener van het nieuwe seizoen.

Visé ontpopte zich als de toekomstige kampioen van 1ste nationale op papier maar ook op het veld. Geruggesteund door een outstanding doelman Toth brachten ze de ene  aanvalsgolf na de andere over OLSE dat zich overigens deftig verdedigde  5 – 5 na een kwartier. Dit bewijst dat ook OLSE goed stond te verdedigen en dat Jasper Mendes meer dan zijn taak deed. Door blessures en afwezigheden, om diverse redenen, trapte OLSE toch even op zijn adem en keken ze bij de rust tegen een 9 – 19 score aan.

OLSE liet echter de armen niet hangen en via goede combinaties hielden ze de tweede helft gelijke tred meer nog ze trokken het laken naar zich toe dit resulteerde in een bevredigende eindstand 28 – 35.

OLSE: Jos Riské 8,Johannes Verhoeven 5,Sten Dielen 5,Dirk Claessens 3,Kristof Van Wesemael 2,Bert Bisschop 2,Laurel Ntibashirakendi 2,Mats De Coster 1.
Visé: Van Cosen 7,Flajs 7,Danesi 5,Geradon 5,Neuville 4,Vreven 3,Popivoda 2,Fissette 1,Puraye 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.