Vredesfeesten: Dit weekend!

Het komende weekend worden in Merksem de Vredesfeesten gevierd. Met vandaag, vrijdag, Merksem Zingt, op zaterdag een groot Bal Populair, de Bevrijdingsloop en een groot vuurwerkspektakel als afsluiter.

Merksem Zingt

Vanavond kan je naar hartenlust (mee)zingen in de feesttent van het Bouckenborghpark. De avond start met Wim Leys en muzikanten die u een combinatie van Nederlandstalige meezingers en swingende Vlaamse rock’n roll voorschotelen. Kortom: de perfect opwarming voor wat volgt. Een mix van Nederlands- en anderstalige hits, waaraan u ongetwijfeld warme herinneringen en dansmoves koestert. Kortom: ambiance verzekerd! Meedoen is gratis, iedereen welkom vanaf 20 uur.

Vredesfeesten

Zaterdag kan u verder genieten van muzikaal talent. De vredesfeesten starten met een Bal Populaire met Lia Linda & The Melodymakers onder leiding van Ronald Dedrie. Voor deze gelegenheid brengen zij het herdenkingsconcert ‘1914-1944-2014’. Deze ode aan de bevrijding en de vrede is een show vol emoties en sfeer.

’s Avonds wordt er verder gefeest met de Lou Roman Band en gasten Barbara Dex en Günther Neefs. Danny Van Tichelen van Radio Minerva is de plaatjesdraaier van dienst. Hij verrast u met heerlijke oldies, die het feest compleet maken. Er staat ook weer een schitterende vuurwerkshow op het programma. Na het vuurwerk kan u verder dansen in de feesttent.

Programma

14.00 – 15.00u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva
15.00 – 15.50u The Melodymakers met Lia Linda (set 1)
15.50 – 16.30u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva
16.30 – 17.30u The Melodymakers met Lia Linda (set 2)
17.30 – 19.30u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva
19.30 – 22.45u Lou Roman met Barbara Dex en Gunther Neefs
23.00 – 23.30u Vuurwerk in het Park
23.30 – 01.00u DJ Danny Van Tichelen van Radio Minerva

Bevrijdingsloop

Op zaterdag 27 september kan je in het kader van de Merksemse Vredesfeesten deelnemen aan de Bevrijdingsloop in het Fort van Merksem. Voor de eerste keer in de geschiedenis wordt het een hindernissenloop met een afstand van 5 of 10 km. Lopen, klimmen, kruipen, glijden en stappen, het zit er allemaal in.

Ga de uitdaging aan en bestrijd de verschillende hindernissen op een parcours van 5 of 10 km! Moed, inzet, durf en een basisconditie zijn van groot belang om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen!
za 27/09/14 vanaf 14.30 uur

Praktisch
* 1 km (kinderen tot 12 jaar), gratis, start om 14.30 uur
* 5 en 10 km, start om 15 uur, 5 euro

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.