Man (80) aangereden door bus van de Lijn op de Oudebareellei

Maandagmiddag, omstreeks 14.15 uur, werd een 80-jarige man uit Schoten aangereden door een lijnbus op het kruispunt van de Oudebareellei met de Deuzeldlaan.

De buschauffeur die net aan zijn dienst begon, wilde vanuit de Eethuisstraat de Deuzeldlaan indraaien, maar hield halt om een andere bus de gelegenheid te geven van de Deuzeldlaan de Oudebareellei in te rijden. De 80-jarige man ging er wellicht van uit dat de bus voor hem stopte en stak de straat over. Net op dat moment vervolgde de hermelijnbus haar weg en reed de overstekende man aan. Het slachtoffer werd hierbij levensgevaarlijk gewond.

De man werd naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht waar hij in de afdeling intensieve zorgen werd opgenomen. De dienst slachtofferzorg kwam ter plaatse voor de opvang van zowel de echtgenote van het slachtoffer, als voor de buschauffeur, die in shock was.

Het bewuste kruispunt werd enige tijd afgesloten en rond 16.35 uur weer vrijgegeven voor alle verkeer.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.