Man overvallen door drie jonge kerels

Vrijdagnamiddag, iets voor 15.00 uur, werd een 45-jarige man uit Merksem aan het treinstation Antwerpen-Luchtbal overvallen door drie jonge kerels. Toen de man het slot van zijn fiets aan het verwijderen was, stonden de drie plots voor zijn neus. Ze vroegen hem om geld, waarop de man zijn portefeuille bovenhaalde en hen wat muntstukken gaf. Terwijl hij dit deed, vielen zijn bankkaarten uit de portefeuille. Ze vroegen zijn code en toen hij die niet wou geven, incasseerde hij enkele klappen. Op dat moment arriveerde een andere reiziger en liepen de drie jongeren weg. Het slachtoffer werd zo goed als niet gewond en moest ter plaatse niet verzorgd worden.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.