OLSE – Houthalen 26 – 25

OLSE is kampioen van de heenronde!

OLSE en op zondag spelen is als water en vuur samen brengen. Gewoon maar om te zeggen dat de zondag wedstrijden van OLSE nooit voldoen om er echt lyrisch over te doen, zo ook gisteren.

Houthalen begon het best aan de partij en kon uitlopen tot 0 – 2. Maar dan kreeg Kristof van Wesemael het op de heupen en hij trok de scheve situatie ineens recht 7 – 5 op het kwartier. OLSE aan de leiding en deze zouden ze nooit meer af geven. Doelpunten van Sander Gebruers en Dirk Claessens, een alom tegenwoordige Koen Roggeman en enkele stops van Jasper Mendes zorgden voor een 14 – 12 ruststand.
Het luxe probleem bij OLSE, 2 goede doelmannen, wierp ook vandaag zeker zijn vruchten af. Jasper Mendes en Sven Hemmes verstaan elkaar wonderwel en gunnen elkaar het licht in de ogen, met deze twee ploegspelers zitten we nog voor jaren gebeiteld.

Sven Hemmes bracht in de tweede helft de Houthalense penaltynemers tot wanhoop met een 3 op 3, hielp hij de jonge garde van OLSE om aan de leiding te blijven en als ervaren rot Dirk Claessens in de 30ste minuut de 26 – 24 op het scorebord wierp kon het feestje beginnen.

OLSE: Kristof Van Wesemael 8,Dirk Claessens 4,Johannes Verhoeven 3,Sander Gebruers 3,Bert Bisschop 2,Koen Roggeman 2,Jelle De Parade 1,Bert Hens 1,Laurel Ntibashirakandi 1,Frank Ntibashirakandi 1.

Houthalen : Mengelers 10,Driesen 4,Vanderstraeten 4,Hendriks 3,Claessen 2,Van de Voorde 1,Habets 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.