OLSE Merksem – HC Eynatten 37 – 26

Onze jongens starten goed onder impuls van Jeffrey Jacobs liepen we 3 – 1 uit na 5 minuten. Wie dacht aan een walk over kwam bedrogen uit Krstev
en Duchman brachten de Oostkantonners op en over Merksem, op het kwartier wezen de bordjes 9 Р10. Gelukkig konden we rekenen op, een als van ouds flitsende, Jos Risk̩ en Simon Van Den Berg, die stilletjes aan echt een stapje hoger zet, om ons bij de rust een 2 doelpunten boni te geven 18 Р16.

De tweede helft is echt wel het bewijs dat we een hele sterke kern hebben HC Eynatten kon nog 5 minuten de schijn ophouden 20 – 18 maar dan ontspoorde de trein, of moet ik zeggen dan denderde onze locomotief op volle toerental verder. Het gevaar kwam nu van alle kanten en via 25 –
20 na 10 minuten gingen we door tot 30 – 22 met nog 10 minuten op de klok. JasperDe Pillecijn vond nu ook de weg naar de netten en nog maar eens Simon Van Den Berg, man van de match, bracht het grootste verschil op het bord 36 – 25 en mocht dan terecht genieten van een applausvervanging. Wouter Sas mocht de laatste van de avond scoren en de eindstand op 37 – 26 brengen.

Merksem: Simon Van Den Berg 7,Jos Riské 7,Jeffrey Jacobs 6,Dirk Claessens 3,Johannes Verhoeven 3,Dennis Thijs 2,Dimitri Van Den Hoed 2,Wouter Sas 2,Sten Dielen 2,Jasper De Pillecijn 2,Kristof Van Wesemael 1.Eynatten: Schroeder 6,Krstev 5,Duchman 4,Schauff 4,Fichtner 2,Vandeberg 2,Leonhardt 2,De Bruecker 1.