Vijf personen gewond bij aanrijding

Gisteren, om 17.40 uur, reed een man (22) met zijn wagen Citroën AX in de Winkelstap richting Schoten. Ter hoogte van een oversteekplaats voor voetgangers stonden drie personen van eenzelfde gezin (vader, moeder en zoontje) te wachten om over te steken. De bestuurder van de Citroën stopte voor het zebrapad, het gezin stak daarop de straat over.

Terwijl de drie voetgangers nog aan het oversteken waren werd de Citroën aangereden door een achteropkomend voertuig Toyota. Door de klap werd de Citroën vooruitgeduwd waardoor de drie voetgangers werden aangereden.

De bestuurder van de Citroën werd gewond aan de rug. Hij had geen onmiddellijke verzorging nodig. De bestuurder van de Toyota (60) had verwondingen aan het hoofd, schouders, hals en rug. Hij werd overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis en mocht na verzorging het ziekenhuis verlaten.

De drie voetgangers raakten lichtgewond. De vader (40) en zijn zoontje van 6 hadden geen verzorging nodig. De moeder (20) kreeg verzorging in het Jan Palfijnziekenhuis. Ook zij mocht later het ziekenhuis verlaten.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.