OLSE jeugdwerking krijgt gouden label

De jeugdwerking van OLSE Atletiekclub kreeg een gouden label van de Vlaamse Atletiekliga.

In samenwerking met de Vlaamse Overheid en het Bloso richtte de Vlaamse Atletiekliga vanaf 2009 een Jeugdsportfonds op waarvan de middelen aangewend worden om een toelage te verlenen om de kwaliteit van de jeugdwerking in de verenigingen te verbeteren of te bestendigen. Er werd een reglement samengesteld dat bestaat uit 8 deelaspecten, ondermeer ‘aantal deelnemende jeugdatleten aan competities, voldoende trainingen en kids’ athletics voor de kangoeroes, sportkampen, trainersstructuur en interne organisatie, talentdetectie en maatschappelijke waarden …. allemaal criteria waar dat Olse met glans in slaagde!

Van de 86 Vlaamse atletiekclubs kreeg Olse, samen met nog 36 andere clubs, het gouden label toegewezen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.