Werken in Merksem

Project IJzerlaan – Afrit IJzerlaanbrug naar Oude Bredabaan afgesloten‏

Bouwput tussen IJzerlaanbrug, Vaartkaai en Oude Bredabaan

Vanaf deze week maakt de aannemer van het project IJzerlaan een grote bouwput tussen de IJzerlaanbrug, de Vaartkaai en de Oude Bredabaan. Deze bouwput vormt het eindpunt van een leidingenkoker die onder het Albertkanaal door wordt gebouwd. Later zullen hier ook de pijlers van de nieuwe fietsbrug worden gebouwd.

Om veilig te kunnen werken zijn er vanaf vandaag, maandag 22 februari, verkeersmaatregelen nodig op de IJzerlaanbrug en de Oude Bredabaan.

Nieuwe fase op kruispunt Noorderlaan/IJzerlaan vanaf zaterdag 5 maart

Bij het kruispunt van de Noorderlaan en de IJzerlaan gaan de herstellingswerken aan de ondergrondse sluis verder. Tegelijk wordt gewerkt aan een nieuwe riolering onder de IJzerlaan. De volgende fasewissel vindt plaats op zaterdag 5 maart. Het kruispunt verschuift dan een stukje naar het zuidwesten (richting Asiadok en richting garage Midas). Tijdens deze fase, die ongeveer 5 maanden duurt, wordt de hoek van de noordelijke ventweg (aan garage GMAN) ingenomen door de werfzone. De ventwegen langs de IJzerlaan en de Noorderlaan worden daardoor doodlopend. Er wordt tijdelijk tweerichtingsverkeer ingesteld om de bereikbaarheid van de bedrijven te garanderen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.