Zware ravage en 5 lichtgewonden na aanrijding

Gisterenmiddag zijn vier wagens met mekaar gebotst aan de Burgemeester E. Waghemansbrug. Een wagen week iets voor 13 uur af van zijn rijbaan en reed in op de linkerflank van een tegenligger. De bestuurder van die wagen verloor de controle over het stuur en begon te slingeren. De wagen werd dwars over de rijbaan gekatapulteerd en kwam aan de overzijde van de straat tegen een verlichtingspaal terecht. Het voertuig dat uitweek, begon ook te slingeren en raakte nog twee andere wagens die achter het eerst aangereden voertuig volgden. 5 personen (57, 45, 29, 29 en een kind van 8 jaar) raakten lichtgewond en werden verzorgd in het ziekenhuis. De brandweer kwam ter plaatse om de verlichtingspaal te stabiliseren. Drie van de vier wagens moesten getakeld worden omdat ze niet meer rijvaardig waren. Door het ongeval was er lange tijd maar een moeilijke doorgang.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.