Olse Merksem handbal

Merksem Handbal – Kreasa Houthalen 26 – 28

Na het gelijkspel van vorige week tegen Atomix waren de verwachtingen hoog gespannen. Maar als je in het sukkelstraatje zit …. Na de blessuregolf waar we nog steeds niemand van recupereren kwam hier bovenop een griepepidemie.

Zolang de adem het toeliet speelde Merksem onder impuls van Sten Dielen, Alexandre Hayon en Carlos Jansen geruggesteund door een subliem kepende Rens Baeyens na 10 minuten een 7 – 1 voorsprong bij elkaar. Bij de rust hielden we daar nog 2 doelpunten van over 15 – 13.

Tijdens de pauze leek de tweede adem gevonden en na 8 minuten hadden we terug een 4 punten kloof 19 – 15. Maar vanaf dan beschikte Houthalen over de betere papieren. Na 10 minuten bij een 20 – 17 stand viel de scoremachine volledig stil. De griepsymptomen grepen onze spelers bij de keel en Houthalen ging op en over Merksem na 20 minuten 20 – 23. Toch probeerde Merksem tegen beter weten in de bakens nog te verzetten Jari Van De Moosdijk nam zijn verantwoordelijkheid en 2 minuten voor tijd stonden de bordjes terug gelijk 26 – 26. Finaal was de adem op en namen de slappe benen Merksem in hun greep. Eindstand 26 – 28.

Jammer maar met deze inzet en zonder griepaanval op de ploeg wil ik het nog wel zien.

Merksem: Sten Dielen 7,Carlos jansen 5,Alexandre Hayon 3,Lennert Doms 3,Laurel Ntibashirakandi 3,Jari Van De Moosdijk 2,Jelle De Parade 1,Zaïd Allaf 1,Kristof Smets 1.
Houthalen: Driesen 8,Poelmans 4, Janssens 4,Stulens 4,Verhoeven 3,Lamers 2,Claessens 2,Kreemers 1.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.