Fietsende inbreker gearresteerd

Zondagnacht werd in de Victor Govaerslaan een man gevat die had ingebroken in een garagebox. Een buurtbewoner verwittigde de politie toen hij de verdachte zag rondlopen in de bosjes. Bij aankomst van de politie vluchtte de verdachte met de fiets. De politie zette de achtervolging in en een inspecteur vond de man in de Struisvogelstraat. Hij probeerde nogmaals te ontsnappen, maar werd uiteindelijk tegengehouden en gearresteerd. In de fietszakken van de verdachte werden verschillende gestolen goederen teruggevonden. Ook de fiets had hij gestolen. De gestolen goederen konden aan de eigenaars worden teruggegeven.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.