Werken in Merksem

Nutswerken Toekomstlaan Schoten

Eandis plant van dinsdag 26 juni tot en met vrijdag 6 juli 2018 nutswerken in een gedeelte van de Toekomstlaan in Schoten. De Toekomstlaan wordt tijdens de werken tijdelijk enkelrichting.

Van dinsdag 26 juni tot en met vrijdag 6 juli voert Eandis nutswerken uit in een gedeelte van de Toekomstlaan. De werken worden uitgevoerd in 2 fases. In een eerste fase wordt de oneven kant uitgevoerd. Aansluitend wordt gewerkt aan de even kant.
Verkeer

Tijdens de werken wordt de Toekomstlaan tijdelijk enkelrichting gemaakt. Verkeer is mogelijk van de Straalstraat richting Jozef Cogelslei. Voor verkeer in de andere richting is een omleiding voorzien via de Jozef Cogelslei, Metropoolstraat en Straalstraat.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.