Verkeerscontroles regio Noord

Verschillende wijkteams van de regio Noord organiseerden de voorbije dagen verkeerstoezichten. Een anonieme patrouille beboette in Merksem 3 personen die op een voetpad parkeerden en 2 personen die op een kruispunt parkeerden. 31 personen werden beboet omdat ze aan de werken ter hoogte van het Sportpaleis de volle witte lijn negeerden en zo voor een gevaarlijke situatie zorgden.

Op de markt van Merksem sprak het wijkteam fietsers aan die probeerden door de markt heen te fietsen. Zij kregen een waarschuwing en moesten met de fiets aan de hand en met een mondmasker hun weg verder zetten. Ook een veertigtal bezoekers van de markt werden gewezen op de mondmaskerplicht. Bij een volgende controle zal het team niet sensibiliseren, maar beboeten.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.