112 nieuws Merksem

Paal en perk gesteld aan verkeersovertredingen

Het voorbije weekend voerde het wijkteam Merksem/Luchtbal extra controles uit op verkeersovertredingen en allerlei vormen van overlast. Eén persoon kreeg een proces-verbaal voor dubbel parkeren op de Bredabaan en het negeren van bevelen van een bevoegd persoon. Er werden 18 GAS-pv’s opgesteld voor verschillende verkeersovertredingen. Acht personen kregen een onmiddellijke inning omdat ze bijvoorbeeld een doorlopende witte lijn overschreden, de verplichte rijrichting negeerden … Tien bestuurders kregen een verwittiging omdat hun verlichting defect was. Er is ook 24 keer sluikstort vastgesteld en 20 fietswrakken zullen bij de volgende afhaalronde uit het straatbeeld verwijderd worden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.