Antwerpen breekt uit Ryenlanddreef

In de Ryenlanddreef worden op verschillende plekken in straat de bestaande plantvakken vergroot en onderling met elkaar verbonden. Zo ontstaan er grotere groenvakken, waar ruimte is voor beplanting. Dit gebeurt ter hoogte van beide hoeken met de kruispunten Overhout en Jozef Mulsstraat. De bestaande plantvakken ter hoogte van huisnummers 3 en 26-28 worden vergroot. Daarnaast legt de aannemer ter hoogte van het kruispunt met de Laarsebaan in de voetpadzone aan het hoekgebouw twee nieuwe plantvakken aan. In de plantvakken komt bloemrijke beplanting. Het planten gebeurt tijdens het plantseizoen, namelijk najaar 2021- voorjaar 2022. Ongeveer 290m² grijs maakt in de Ryenlanddreef plaats voor groen.

De werken zijn gepland van midden november en duren een week. Er zal plaatselijk hinder zijn en er geldt een plaatselijk parkeerverbod.

Ryenlanddreef, Merksem, Antwerpen, Vlaanderen, 2170, België

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.