OLSE Merksem handbal logo

Sasja – Merksem Handbal 31 – 22

Merksem zou de ploeg van’t stad proberen het vuur aan de schenen te leggen. Vooral Slaven Barbaric was in goede doen na 8 minuten was het zijn verdienste dat we in de wedstrijd bleven 4 – 3. Enkele missers deden ons nu de das om en Sasja maakte er gebruik van om tot 15 – 5 uit te lopen na 20 minuten. Hetzelfde scenario van de heenwedstrijd doemde al op voor onze ogen. Maar de tweede lijn van Merksem herpakte zich en we bereikten de rust bij een 18 – 12 stand.

De tweede helft was een maat voor niets, Sasja consolideerde zijn voorsprong en zo kabbelde de wedstrijd naar een 31 – 22 eindstand.

Merksem: Jarno Vinckevleugel, Pieter Schruers, Laurel Ntibashirakandi 2, Timo Luypaert 1, Zaïd Allaf 2, Slaven Barbaric 8, Stijn Van De Vliet, Jeroen Driesen 3, Mikolaj Borowczyk 5, Ruben Pilate, Sander De Herdt 1, Bjorn Luypaert.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.