112 nieuws Merksem

Minderjarige naar jeugdrechter

Een ploeg van het wijkteam Merksem en Luchtbal heeft eind vorige week tijdens een anonieme patrouille twee vermoedelijke dealers gevat. De politie volgde de twee op hun brommer discreet nadat ze zich in de buurt van de Ringlaan verdacht hadden gedragen. Toen de twee het wat te bont maakten onderweg, zijn ze aan de kant gezet. Naast de verschillende verkeersovertredingen die ze hadden begaan, vond de politie ook nog zes verkoopshoeveelheden cocaïne. De jongste (16) mocht na verhoor beschikken. De oudste (17) van de twee belandde eind vorig jaar al eens in de handen van de politie nadat hij betrapt was op het verkopen van cocaïne. Hij is voorgeleid bij de jeugdrechter.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.