112 nieuws Merksem

12 spookrijders beboet

Vrijdag hield het verkeersondersteuningsteam van de regio Noord toezicht op parkeeroverlast en asociaal rijgedrag in Ekeren en Merksem. 61 foutparkeerders die onder meer op de stoep, aan oversteekplaatsen of buiten parkeervakken stonden, werden beboet. In de Molenlei in Merksem werden 12 bestuurders beboet die tegen de richting reden. In dezelfde straat werden 3 auto’s beboet die een fietser inhaalden in de fietsstraat. Op 92 gecontroleerde plaatsen voor mindervaliden werd 1 overtreder opgeschreven. Tot slot droegen 3 bestuurders geen gordel en 7 waren bezig met hun gsm tijdens het rijden. 2 bestuurders reden door het rood.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.