112 nieuws Merksem

Fietser in been geschoten met luchtdrukgeweer

In de Korte Bremstraat is in de nacht van dinsdag op woensdag een fietser in het been geschoten met een luchtdrukgeweer. Rond middernacht werd door een voorbijganger een gewonde fietser (26) aangetroffen. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en de man werd meegenomen naar het ziekenhuis. De dokters stelden een schotwonde in zijn been vast, deze werd veroorzaakt door een kogel die met een luchtdrukgeweer van zwaar kaliber werd afgeschoten. De 26-jarige buurtbewoner was gewond, maar er was op geen enkel moment levensgevaar. Het gaat om iemand die niet gekend is bij justitie en politie, het is niet duidelijk waarom hij beschoten werd.

De mogelijkheid bestaat natuurlijk dat de man op het verkeerde moment op de verkeerde plaats was. Kort voor het incident had een ooggetuige nog een ander schot gehoord. De omstandigheden van het incident zijn op dit moment dan ook nog onduidelijk, de dader is nog op te sporen. De feiten worden voorlopig gekwalificeerd als poging tot moord.

Korte Bremstraat, Merksem, Antwerpen, Vlaanderen, 2170, België

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.