112 nieuws Merksem

2 van 10 gecontroleerde ondernemingen in orde

Zaterdag ging het wijkteam van Merksem en Luchtbal samen met twee inspecteurs van de RSZ op pad om onder meer enkele bouwwerven te controleren, maar evengoed andere handelspanden zoals een magazijn, kinderdagverblijf … Acht locaties zijn bezocht. Op amper twee van de plaatsen was alles in orde. Op de andere plekken stelde de politie minstens één inbreuk vast. In totaal troffen politie en RSZ tien zwartwerkers aan. In drie gevallen was er sprake van illegale tewerkstelling. Twee personen zijn ter beschikking gesteld van de Dienst Vreemdelingenzaken. Er was ook iemand die zijn identiteit bekend maakte met een valse Roemeense identiteitskaart. Een van de ondernemingen beging een inbreuk op de verplichting van een vestigingseenheid.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.