Recordaantal Merksemse jeugdbewegingen en scholen doen mee met Operatie Proper

Sinds vorig schooljaar doet district Merksem mee met Operatie Proper, een beloningssysteem van Mooimakers. 3 lagere scholen verdienden voor schooljaar 2021–2022 een mooie financiële beloning voor hun engagement tegen afval en zwerfvuil.

Voor het huidige schooljaar hebben zich maar liefst 4 lagere scholen, 1 middelbare school en 8 jeugdbewegingen ingeschreven. Zij hebben allemaal een actieplan ingediend om afval te verminderen en zwerfvuil structureel aan te pakken. Ze gaan een heel werkjaar met hun gekozen actiepunten aan de slag en mits volgehouden inspanningen zullen ze een mooi bedrag tussen 675 en 900 euro overhandigd krijgen.

Het district is erg blij met de 13 inschrijvingen en is hiermee koploper in Antwerpen.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.