Scholenbeurs op maandag 6 februari 2023

Zit je kind in het 5de of 6de leerjaar van de basisschool? Ben je op zoek naar een gepaste studierichting en middelbare school voor jouw kind? Kom dan zeker samen met je zoon of dochter langs op de Merksemse scholenbeurs.

Op deze beurs stellen alle Merksemse secundaire scholen zichzelf voor. Je krijgt er een woordje uitleg over het aanmelden en inschrijven van je kind en over de structuur van het secundair onderwijs. En je komt te weten welke studierichtingen je kind in de verschillende scholen kan volgen.

De scholenbeurs is er voor alle leerlingen uit het vijfde en zesde leerjaar en hun ouders. De scholenbeurs is gratis en vooraf inschrijven is niet nodig.

maandag 6/2 van 19 tot 21 uur
Locatie: Districtshuis Merksem, Burgemeester Jozef Nolfplein

Meer info
jeugddienst.merksem@antwerpen.be

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.