OLSE Merksem handbal logo

Gent – Merksem Handbal 29 – 24

De eerste van 6 veldslagen met het mes op de keel.

Merksem onder impuls van Zaïd Allaf die de eerste voor zijn rekening nam kwam het best uit de startblokken. Piotr had zijn mannen de juiste info gegeven. Na een kwartier stond er 5 – 8 te blinken en kwam het gevaar bij Merksem van alle kanten Met 7 verschillende doelpuntenmakers. Enkele technische fouten en opnieuw het doelhout deed Merksem wankelen en Gent maakte hiervan gebruik om bij de rust toch een 12 – 10 voorsprong op het bord te zetten.
De tweede helft begon gelijk opgaand met Simon Van Den Bergh die nu de juiste weg wees 16 – 14 na 10 minuten. Een nieuwe opdoffer voor ons dit jaar zo geteisterde team, een derde tijdstraf voor Simon en ineens kon Gent uitdiepen tot 21 – 15 met nog 15 minuten op de klok. Onze talrijke meegereisde supporters bleven pal achter hun team staan maar Gent nu zege zeker liet niet toe dat Merksem nog in de wedstrijd kwam en zo ging het naar een eindstand van 29 – 24.

Merksem: Jarno Vinckevleugel 1 +50′, Thibo Masscho 1 +10′, Hannes Weber 1, Sander De Herdt, Matija Mikovic 2, Wannes Van Dijck 1, William Audi 2, Zaïd Allaf 6, Koni Herssens 4, Gerry Csabai 2, Simon Van Den Bergh 4, Bjorn Luypaert.

Guido Hens

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.