Kruisboogvereniging Marnix bestaat 150 jaar

Kruisboogvereniging Marnix werd gesticht in 1873 en verbleef in Antwerpen, “bij Mieke” in de Dambruggestraat, en in café “Tipsy” aan het St. Jansplein. Vanaf 1979 gevestigd in een lokaal gelegen in de Hertstraat 5 te Deurne. De kruisboogvereniging van Marnix bestaat 150 jaar en dit wordt gevierd.
Daarnaast verhuist het Antwerpse Kruisboogverbond na 40 jaar van Deurne naar Merksem, in de lokalen gelegen aan de Van Heybeeckstraat 7. Voor de verhuis is er eind augustus een house warming voorzien.

Op 8 en 9 juli, telkens van 10 tot 17u kan je terecht in de Van Heybeeckstraat 7, voor de viering van 150 jaar Marnix, Op 26 en 27 augustus, eveneens van 10u tot 17u kan je er terecht op het evenement ter gelegenheid van de verhuis. Er is telkens een vrije schieting op 6m, en een aandenken aan het evenement.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.