OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Visé 26 – 33

Merksem begint in mineur aan de Play downs
Het begin van de wedstrijd ging gelijk op 4-3 na 5 minuten. Maar Visé ging door op zijn elan van de vorige wedstrijd en nam na een kwartier resoluut de leiding 6 – 10. Bij de rust keken we tegen een achterstand van 12 – 18 aan. Het uitvallen van Simon Van den Bergh was hier zeker niet vreemd aan.
Visé kwam het best uit de rust pauze en hoe onze youngsters Sander Lechantre, Leon Leye en Bjorn Luypaert zich aanvallend ook deden gelden in verdediging was het kaas met gaten. Eindstand 26-33.
Jarno Vinckevleugel 55′, Duncan De Potter 5′, Koni Herssens 1, Gergely Csabai 3, Leon Leye 4, Wannes Van Dijck, Bjorn Luypaert 4, Matija Mikovic 3, Ruben Den Doncker, Sander Lechantre 5, Hannes Weber 2, Simon Van den Bergh 3, Mauro Abrath, Jochem Holthuizen 1.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.