OLSE Merksem handbal logo

Beyne – Merksem Handbal 21 – 26

Dat Merksem het graag spannend heeft is algemeen geweten. Ook op Beyne trokken we die regel door.  Na een kwartier keken we tegen een 6-4 achterstand aan, maar iedereen legde er zijn hoofd voor en bij de rust was alles te herdoen 10 – 10.
In de tweede helft met nog 15 minuten te spelen hielden beide ploegen elkaar nog steeds in evenwicht 15 – 15. Maar dan nam Merksem resoluut de leiding en met nog 10 minuten te gaan bij een 19 – 21 stand kwam het geloof bij iedereen. Dit zouden we niet meer afgeven en via 21 – 24 gingen we in de eindspurt naar een verdiende 21 – 26 overwinning.
Jarno Vinckevleugel 55′, Robbe Van Dessel 5′, Koni Herssens 6, Gergely Csabai 5, Leon Leye 4, Wannes Van Dijck, Bjorn Luypaert, Matija Mikovic, Ruben Den Doncker 1, Sander Lechantre 2, Hannes Weber 3, Mauro Abrath 1, Jochem Holthuizen 3, Kristjan Vrancx 1.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.