OLSE Merksem handbal logo

Merksem Handbal – Uilenspiegel 22 – 30

De Merksemse aanvalsmachine gaf niet thuis. Jongeren Sander Lechantre en Hannes Weber, bijgestaan door Koni Herssens, probeerden de boel in gang te trekken, maar er werden teveel kansen gemist. Zo gingen we rusten bij een 8 – 11 stand gelukkig stond de verdediging er wel en hadden we nog hoop.
De tweede helft trokken Gergely Csabai en Simon Van Den Bergh de kar. Maar tegen de torens van Uilenspiegel maakten we vandaag geen kans. De beste ploeg won dan ook verdiend met 22 – 30.
Jarno Vinckevleugel, Duncan De Potter, Koni Herssens 3, Gergely Csabai 4, Leon Leye 1, Wannes Van Dijck 1,  Matija Mikovic, Ruben Den Doncker, Sander Lechantre 4, Hannes Weber 5, Mauro Abrath, Jochem Holthuizen, Kristjan Vrancx, Simon Van Den Bergh 4

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.