Laatste reacties

Weer

Merksem
22 maart 2018, 14:37
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
7°C
gevoelstemperatuur: 2°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 22 km/h NW
Windstoten: 22 km/h
zonsopgang: 6:41
zonsondergang: 18:59
Verwachting 22 maart 2018
dag
Regen
Regen
7°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
2°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 maart 2018
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
9°C
windsnelheid: 11 km/h ZZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
3°C
windsnelheid: 4 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 24 maart 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 7 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
4°C
windsnelheid: 4 km/h N
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 maart 2018
dag
Bewolkt
Bewolkt
12°C
windsnelheid: 7 km/h NW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
2°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 maart 2018
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
11°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
5°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Actemium haalt engineeringcontract bij Aveve binnen

Het engineeringbedrijf Actemium België heeft een engineeringcontract binnengehaald bij Aveve Veevoeding binnengehaald. De firma zal o.a. voor de site in Merksem een nieuwe software ontwikkelen. Nog dit jaar moet Aveve in Merksem met de nieuwe software werken. Volgend jaar wordt de software uitgerold in de vestiging in Aalter, de maallijnen en de doseerlijnen van Aalter en de maalmenglijnen en de perslijnen in Merksem aan de beurt. In 2011 staan de perslijnen in Aalter op het programma, net als de complete oplevering van het project.

Actemium zal een nieuwe software ontwikkelen voor de controlelaag (PLC), het supervisiesysteem (SCADA), de batchbesturing en de interface met de bovenliggende MES-laag. Dit omvat de complete automatisering van deze veevoederinstallatie inclusief levering van de PLC-/PC-hardware, de softwarelicenties, de elektrische ombouw van een aantal PLC’s en I/O-stations, de levering van nieuwe elektrische borden en het projectmanagement.

Aveve Veevoeding is de grootste veevoederproducent in België. Het bedrijf is onderdeel van de groep Aveve, eigenaar van de grootste tuincentrumketen van het land. De groep stelt momenteel 1.600 mensen tewerk en heeft een zakencijfer van circa 900 miljoen euro per jaar. Met dit omzetcijfer behoort Aveve tot de 100 grootste Belgische bedrijven. De groep telt 45 bedrijven in België en in het buitenland.

Geef een reactie