Laatste reacties

Weer

Merksem
19 januari 2018, 0:35
Deels bewolkt
Deels bewolkt
3°C
gevoelstemperatuur: -1°C
luchtdruk: 1000 mb
vochtigheid: 93%
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:38
zonsondergang: 17:08
Verwachting 18 januari 2018
dag
Regen
Regen
7°C
windsnelheid: 29 km/h W
Windstoten: 65 km/h
nacht
Deels bewolkt met buien
Deels bewolkt met buien
3°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 19 januari 2018
dag
Deels zonnig met buien
Deels zonnig met buien
6°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Regen en sneeuw
Regen en sneeuw
2°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 20 januari 2018
dag
Meest bewolkt met regen
Meest bewolkt met regen
4°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
1°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 21 januari 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
5°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
4°C
windsnelheid: 11 km/h W
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 22 januari 2018
dag
Stortbuien
Stortbuien
12°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
7°C
windsnelheid: 14 km/h ZW
Windstoten: 22 km/h
 

Archief

Actemium haalt engineeringcontract bij Aveve binnen

Het engineeringbedrijf Actemium België heeft een engineeringcontract binnengehaald bij Aveve Veevoeding binnengehaald. De firma zal o.a. voor de site in Merksem een nieuwe software ontwikkelen. Nog dit jaar moet Aveve in Merksem met de nieuwe software werken. Volgend jaar wordt de software uitgerold in de vestiging in Aalter, de maallijnen en de doseerlijnen van Aalter en de maalmenglijnen en de perslijnen in Merksem aan de beurt. In 2011 staan de perslijnen in Aalter op het programma, net als de complete oplevering van het project.

Actemium zal een nieuwe software ontwikkelen voor de controlelaag (PLC), het supervisiesysteem (SCADA), de batchbesturing en de interface met de bovenliggende MES-laag. Dit omvat de complete automatisering van deze veevoederinstallatie inclusief levering van de PLC-/PC-hardware, de softwarelicenties, de elektrische ombouw van een aantal PLC’s en I/O-stations, de levering van nieuwe elektrische borden en het projectmanagement.

Aveve Veevoeding is de grootste veevoederproducent in België. Het bedrijf is onderdeel van de groep Aveve, eigenaar van de grootste tuincentrumketen van het land. De groep stelt momenteel 1.600 mensen tewerk en heeft een zakencijfer van circa 900 miljoen euro per jaar. Met dit omzetcijfer behoort Aveve tot de 100 grootste Belgische bedrijven. De groep telt 45 bedrijven in België en in het buitenland.

Geef een reactie