Weer

Merksem
22 augustus 2017, 20:33
Zonnig
Zonnig
22°C
gevoelstemperatuur: 21°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 56%
windsnelheid: 7 km/h O
Windstoten: 7 km/h
zonsopgang: 6:39
zonsondergang: 20:49
Verwachting 22 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
24°C
windsnelheid: 4 km/h OZO
Windstoten: 14 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
16°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 23 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
28°C
windsnelheid: 7 km/h Z
Windstoten: 14 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
15°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
22°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
13°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 25 augustus 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
24°C
windsnelheid: 4 km/h OZO
Windstoten: 7 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
15°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 augustus 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
26°C
windsnelheid: 4 km/h Z
Windstoten: 11 km/h
nacht
Onweer
Onweer
16°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 7 km/h
 

Archief

Actemium haalt engineeringcontract bij Aveve binnen

Het engineeringbedrijf Actemium België heeft een engineeringcontract binnengehaald bij Aveve Veevoeding binnengehaald. De firma zal o.a. voor de site in Merksem een nieuwe software ontwikkelen. Nog dit jaar moet Aveve in Merksem met de nieuwe software werken. Volgend jaar wordt de software uitgerold in de vestiging in Aalter, de maallijnen en de doseerlijnen van Aalter en de maalmenglijnen en de perslijnen in Merksem aan de beurt. In 2011 staan de perslijnen in Aalter op het programma, net als de complete oplevering van het project.

Actemium zal een nieuwe software ontwikkelen voor de controlelaag (PLC), het supervisiesysteem (SCADA), de batchbesturing en de interface met de bovenliggende MES-laag. Dit omvat de complete automatisering van deze veevoederinstallatie inclusief levering van de PLC-/PC-hardware, de softwarelicenties, de elektrische ombouw van een aantal PLC’s en I/O-stations, de levering van nieuwe elektrische borden en het projectmanagement.

Aveve Veevoeding is de grootste veevoederproducent in België. Het bedrijf is onderdeel van de groep Aveve, eigenaar van de grootste tuincentrumketen van het land. De groep stelt momenteel 1.600 mensen tewerk en heeft een zakencijfer van circa 900 miljoen euro per jaar. Met dit omzetcijfer behoort Aveve tot de 100 grootste Belgische bedrijven. De groep telt 45 bedrijven in België en in het buitenland.

Geef een reactie