Weer

Merksem
23 oktober 2017, 4:14
Bewolkt
Bewolkt
10°C
gevoelstemperatuur: 7°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 81%
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 11 km/h
zonsopgang: 8:19
zonsondergang: 18:32
Verwachting 23 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
15°C
windsnelheid: 11 km/h WZW
Windstoten: 18 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
12°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 24 oktober 2017
dag
Stortbuien
Stortbuien
18°C
windsnelheid: 11 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
12°C
windsnelheid: 7 km/h ZW
Windstoten: 14 km/h
Verwachting 25 oktober 2017
dag
Meest bewolkt
Meest bewolkt
18°C
windsnelheid: 7 km/h WZW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt
Meest bewolkt
11°C
windsnelheid: 4 km/h ZZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 26 oktober 2017
dag
Af en toe bewolking
Af en toe bewolking
18°C
windsnelheid: 4 km/h ZW
Windstoten: 11 km/h
nacht
Bewolkt
Bewolkt
11°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 7 km/h
Verwachting 27 oktober 2017
dag
Bewolkt
Bewolkt
15°C
windsnelheid: 11 km/h WNW
Windstoten: 14 km/h
nacht
Stortbuien
Stortbuien
9°C
windsnelheid: 7 km/h W
Windstoten: 14 km/h
 

Archief

Actemium haalt engineeringcontract bij Aveve binnen

Het engineeringbedrijf Actemium België heeft een engineeringcontract binnengehaald bij Aveve Veevoeding binnengehaald. De firma zal o.a. voor de site in Merksem een nieuwe software ontwikkelen. Nog dit jaar moet Aveve in Merksem met de nieuwe software werken. Volgend jaar wordt de software uitgerold in de vestiging in Aalter, de maallijnen en de doseerlijnen van Aalter en de maalmenglijnen en de perslijnen in Merksem aan de beurt. In 2011 staan de perslijnen in Aalter op het programma, net als de complete oplevering van het project.

Actemium zal een nieuwe software ontwikkelen voor de controlelaag (PLC), het supervisiesysteem (SCADA), de batchbesturing en de interface met de bovenliggende MES-laag. Dit omvat de complete automatisering van deze veevoederinstallatie inclusief levering van de PLC-/PC-hardware, de softwarelicenties, de elektrische ombouw van een aantal PLC’s en I/O-stations, de levering van nieuwe elektrische borden en het projectmanagement.

Aveve Veevoeding is de grootste veevoederproducent in België. Het bedrijf is onderdeel van de groep Aveve, eigenaar van de grootste tuincentrumketen van het land. De groep stelt momenteel 1.600 mensen tewerk en heeft een zakencijfer van circa 900 miljoen euro per jaar. Met dit omzetcijfer behoort Aveve tot de 100 grootste Belgische bedrijven. De groep telt 45 bedrijven in België en in het buitenland.

Geef een reactie