Weer

Merksem
25 mei 2018, 16:54
Deels zonnig
Deels zonnig
24°C
gevoelstemperatuur: 28°C
luchtdruk: 1020 mb
vochtigheid: 56%
windsnelheid: 0 km/h N
Windstoten: 0 km/h
zonsopgang: 5:39
zonsondergang: 21:41
Verwachting 25 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
25°C
windsnelheid: 4 km/h WZW
Windstoten: 7 km/h
nacht
Deels bewolkt met onweer
Deels bewolkt met onweer
15°C
windsnelheid: 4 km/h NNO
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 26 mei 2018
dag
Deels zonnig
Deels zonnig
28°C
windsnelheid: 7 km/h ONO
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt met onweer
Deels bewolkt met onweer
18°C
windsnelheid: 7 km/h O
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 27 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
28°C
windsnelheid: 7 km/h OZO
Windstoten: 14 km/h
nacht
Meest bewolkt met onweer
Meest bewolkt met onweer
17°C
windsnelheid: 4 km/h O
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 28 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
30°C
windsnelheid: 7 km/h O
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
19°C
windsnelheid: 4 km/h NNW
Windstoten: 11 km/h
Verwachting 29 mei 2018
dag
Deels zonnig met onweersbuien
Deels zonnig met onweersbuien
29°C
windsnelheid: 4 km/h W
Windstoten: 11 km/h
nacht
Deels bewolkt
Deels bewolkt
18°C
windsnelheid: 4 km/h NW
Windstoten: 11 km/h
 

Archief

Auto-inbreker betrapt

Zaterdag, omstreeks 10u30, hoorde een bewoner van de Laaglandlaan dat een wagen zijn erf kwam opgereden. Omdat hij niemand verwachtte ging hij vanuit de tuin tot aan zijn woning. Daar zag hij een man naast zijn eigen wagen staan. Die man had een portier van de wagen geopend en hij stond met een gps-toestel in zijn handen. Toen de eigenaar van de wagen de man aansprak en hem maande met zijn diefstal te stoppen wierp die laatste de gps terug in de wagen en hij stapte in zijn eigen auto en ging ervandoor.

Het slachtoffer kon de verdachte goed bekijken en de nummerplaat van het vluchtend voertuig memoriseren. De verdachte, een 41-jarige man, kon korte tijd later in zijn woning in Borgerhout worden aangetroffen en opgepakt. Hij bekende de feiten en legde volledige verklaringen af. De verdachte werd zaterdag nog voorgeleid op het gerechtshof.

2 comments to Auto-inbreker betrapt

  • Gerly

    Deze man heeft meer geluk gehad, vorige week, maandag op dinsdagnacht (22/02) is er in de Moeshofstraat een VW transporter gestolen. Heb ook al gehoord dat er in de Meereigen ook problemen waren. Ik weet niet of dit ermee te maken had, maar de week daarvoor zaten er kaartjes tussen de deur van Garage ‘KALI’, hier bij ons in de straat. Bij deze bent u gewaarschuwd dat er dieven rondlopen hier in de buurt.

  • Guy

    Dit is een heel oude posting maar ik wou toch nog reageren. Vorige nacht zijn de autopapieren uit mijn vrouw haar wagen gestolen (in Aalst, Oost-Vlaanderen). Op het voetpad lag een kaartje op de grond van “Garage Kali”. Toevallig he.

Geef een reactie