Halsketting gestolen

Toen een vrouw (82) dinsdag om 12.20 uur toekwam in de inkomhal van het appartementsgebouw waar ze woont in de Sijsstraat voelde ze hoe iemand probeerde een plastic tasje dat ze bij zich had uit haar handen te trekken. In dat tasje zaten enkele magazines die ze net tevoren was gaan kopen.

Ze kon beletten dat de dader het tasje lostrok maar op datzelfde moment sloeg de dader toch zijn slag. Hij trok de halsketting van het slachtoffer stuk en hij ging ermee aan de haal. Volgens een onbekende getuige ging de verdachte er op de fiets vandoor.

Het slachtoffer werd niet gewond. Ze kreeg het aanbod gebruik te kunnen maken van slachtofferhulp van de politie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.