Stem OSCARE naar de Standaard Solidariteitsprijs 2013

Elke zomer organiseert De Standaard een wedstrijd voor non-profitorganisaties. De 24 geselecteerde organisaties dingen mee naar De Standaard Solidariteitsprijs 2013. OSCARE doet mee met onderstaande creatie gemaakt door LDV United. Nog tot en met 29 augustus kunt u online stemmen voor de publieksprijs. De winnaar hiervan krijgt in het najaar 3 gratis advertenties. Deze kunnen OSCARE helpen om brandwonen en brandpreventie meer in de aandacht te krijgen. Aarzel dus niet en stem op de vereniging uit Merksem.

De 24 creaties worden in de 1ste ronde in 6 reeksen van 4 aangeboden waar je telkens 1 creatie (waaronder in 1 van de reeksen uiteraard die van Oscare) dient te kiezen, in de 2de ronde (halve finale) worden er nog 2 reeksen van telkens 3 creaties aangeboden waarbij je uiteindelijk in de finale ronde uit de 2 overgebleven creaties die van OSCARE verkiest en jouw favoriete advertentie bevestigt!

De winnaars worden bekend gemaakt op vrijdag 31 augustus.

STEM nu voor OSCARE

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.