politie vat inbreker

Een buurtbewoner verwittigde zaterdag 2 augustus om 0.40 uur de politie omdat hij vanop zijn terras aan de Bredabaan een autoinbreker aan het werk zag. De verdachte prutste met een schroevendraaier aan het portier van een geparkeerde Peugeot. Telkens er mensen in de buurt kwamen, fietste hij even weg, om enkele minuten later opnieuw op te duiken aan het geparkeerde voertuig. Maar nog voordat de verdachte erin geslaagd was om het portier werkelijk te openen, kwam de politie ter plaatse. Ook toen probeerde de autoinbreker snel weg te fietsen. De politie kon de inbreker meteen bij de kraag vatten. De autoinbreker die gisteren 24 werd, wordt vandaag voorgeleid.

bron lokale politie Antwerpen

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.