Vrouw (62) slachtoffer van gewelddadige handtasroof

Donderdag omstreeks 16.10 uur werd een 62-jarige vrouw door drie daders van haar handtas beroofd op het Kroonplein. Het slachtoffer was met haar rollator in de richting van de Bredabaan aan het wandelen. Plots voelde ze hoe iemand een doek voor haar gezicht duwde. Haar handtas werd afgerukt. Daarna kreeg ze nog een duw. Toen de doek van haar gezicht viel, zag ze drie jongemannen in de richting van een wit voertuig stappen. De vrouw vond haar handtas vlakbij terug. Enkel de portefeuille was er uit gehaald. Ze slaagde er in om de politie te verwittigen. De vrouw raakte niet gewond, maar ze was wel danig onder de indruk. De politie bood haar slachtofferzorg aan.

De daders blijven op te sporen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.