Fietser komt terecht onder vrachtwagen, gelukkig slechts lichtgewond

Dinsdagnamiddag, omstreeks 14.15 uur, gebeurde er op de Burgemeester Gabriël Theunisbrug, in de volksmond de brug van ’t Sportpaleis, een verkeersongeval waarbij een fietser onder een vrachtwagen terechtkwam. De vrachtwagen reed op de rechterrijstrook in de richting van het Sportpaleis en de bestuurder draaide ter hoogte van de parking de Schijnpoortweg in. De bestuurder kon de fietser die rechtdoor reed niet zien. Toen hij een klap hoorde, hield hij meteen halt. De fietser kwam gelukkig niet onder de wielen van de vrachtwagen terecht, maar zat wel gekneld onder zijn rijwiel. De 67-jarige man uit Stabroek werd met lichte verwondingen naar het Stuivenbergziekenhuis gebracht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.