Brand in park Merksem

Zaterdagavond hoorde een bewoner van de Annuntiatenstraat luid geknetter. Zijn aandacht werd meteen getrokken omdat het leek op brand, komende van het park in Merksem. De man wandelde snel naar het park en zag dat er een aantal struiken en bomen vuur hadden gevat. Hij riep er meteen de brandweer bij. Even bestond de kans dat het vuur zou overslaan naar enkele garages, maar erger dan beschadigingen aan de daken van twee garages kon de brandweer voorkomen. Wellicht is de brand ontstaan door de droogte. Het is belangrijk dat iedereen met dit weer zich bewust is van de gevaren in een droge, onder meer bosrijke omgeving.

Bron lokale politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.