Werken in Merksem

R1 Afrit 1 Merksem richting Kinepolissite afgesloten

Vanaf deze ochtend, vrijdag 4 november, wordt op de R1 de afrit 1 Merksem richting Kinepolissite afgesloten. Dat gebeurde nog voor de start van de ochtendspits. Dit is een bijkomende maatregel naar aanleiding van de werken aan het kruispunt Noorderlaan met de Groenendaallaan. De opritten en de afrit 1 richting Merksem blijven open. 

Na een eerste evaluatie van de verkeerssituatie is er besloten om de afrit Merksem richting Noorderlaan – Kinepolissite af te sluiten. Te veel autoverkeer maakte ondanks de werken nog gebruik van de afrit. Daardoor liep het verkeer op de Groenendaallaan en de aanpalende wegen vast.

Verkeer met bestemming Kinepolissite of het centrum rijdt via A12 afrit 16: Ekeren en volgt daar de signalisatie ‘Kinepolissite’ of ‘Centrum Noord’. Wie in de omgeving van de Klipperstraat en Galjoenstraat moet zijn, rijdt via de R1 afrit 2: Deurne en zo verder via de Burgemeester Gabriel Theunisbrug naar de Groenendaallaan.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.