Werken in Merksem

Verkeersdrempel Oude Bredabaan

Na de heraanleg van de Oude Bredabaan is de verkeersdrempel aan het kruispunt met de Jaak Coveliersstraat en de Gasthuishoevestraat langs één zijde beschadigd. Als de weersomstandigheden het toelaten start de aannemer met het herstellen van de verkeersdrempel in de week van 5 juni 2017.De straat zal hiervoor een aantal weken worden afgesloten voor doorgaand verkeer. Plaatselijk verkeer blijft mogelijk.

De werken aan de verkeersdrempel zullen 3 tot 4 dagen duren. Daarna heeft het beton tijd nodig om uit te harden. Begin juli zal de verkeersdrempel terug opengesteld worden.

De werfzone wordt ingericht tussen huisnummers 143 en 157. Binnen de werfzone geldt aan beide kanten een parkeerverbod. Komende van Groenendaallaan loopt de Oude Bredabaan dood op de werfzone. Het verkeer komende van de zijde Carrettestraat/Gasthuishoevestraat wordt ter hoogte van de werfzone omgeleid via de Jaak Coveliersstraat en de Taxandriastraat. De Taxandriastraat zal hiervoor tijdelijk van richting wijzigen in de richting van de Groenendaallaan.

De garages blijven toegankelijk tijdens de werken. Het voetpad blijft toegankelijk voor voetgangers. Fietsers moeten afstappen om de werfzone te passeren.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.