Werken kruispunt Molenlei – Victor Roossensplein

Als de weersomstandigheden het toelaten, gaat aannemer Van Wellen in de week van 14 juli het kruispunt van de Molenlei met het Victor Roossensplein afsluiten om de nieuwe riolering en de bestaande riolering in de Molenlei op elkaar aan te sluiten.

Het kruispunt zal daarom niet bereikbaar zijn voor verkeer, waardoor het Victor Roossensplein gedurende de werken ook tijdelijk niet bereikbaar is. Er wordt verwacht dat de werken een week zullen duren.

Huisvuilophaling

Aangezien het Victor Roossensplein onbereikbaar zal zijn voor de vuilniswagen, vragen wij u om uw huisvuil aan te bieden buiten de werfzone: in de Molenlei of in de Oude Bareellei.

U kan op beide plaatsen uw vuilnis buitenzetten op maandagavond vanaf 20 uur tot dinsdagochtend 7 uur, voor de ophaling op dinsdag. Vergeet niet uw container goed te markeren, zodat u hem gemakkelijk herkent.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.