Heraanleg kruispunt Bredabaan – Komiteitstraat

Als de weersomstandigheden het toelaten wordt vanaf14 augustus gestart met de afwerking van het kruispunt Bredabaan – Komiteitstraat. Tijdens de vorige fase werd dit kruispunt reeds grotendeels vernieuwd. Nu kunnen de rijweg, boordsteen en een deel van het voetpad volledig worden afgewerkt. Omwille van deze werken is het kruispunt volledig afgesloten voor het verkeer. Na de werken moet de rijweg uitharden.

  • Komiteitstraat wordt tijdelijk dubbel richting. Om de terugkeerbeweging mogelijk te maken geldt er een plaatselijk parkeerverbod.
  • Het gedeelte Bredabaan, tussen Barnkrachtstraat en huisnummer 489 blijft voor plaatselijk verkeer bereikbaar en wordt tijdelijk dubbel richting. Om de terugkeerbeweging mogelijk te maken geldt er een plaatselijk parkeerverbod.
  • Het verkeer kan weg rijden via de Barnkrachtstraat richting Sint Bartholomeusstraat
    Na de uithardingsperiode wordt het kruispunt terug opengesteld voor het verkeer.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.