Nutswerken en werken aan trampalen en bekabeling

Update ivm de werken aan de Bredabaan.

Van maandag 16 tot en met vrijdag 27 februari worden er nutswerken en werken aan de trampalen en de trambekabeling uitgevoerd.

  • Nutswerken met ondergrondse boring in Deurnsebaan van maandag 16 tot en met vrijdag 20 februari.
    Van maandag 16 tot en met vrijdag 20 februari worden er in de Deurnsebaan nutswerken met ondergrondse boringen uitgevoerd. Hierdoor is er geen verkeer mogelijk van de Deurnsebaan naar de Bredabaan (richting noorden). Het verkeer wordt omgeleid via Sint-Bartholomeusstraat  – Van Stralenlei -  Bredabaan.
  • Verplaatsen van palen bovengrondse tramleidingen van maandag 16 tot en met vrijdag 27 februari.
    Van maandag 16 tot en met vrijdag 27 februari worden een aantal palen van de bovengrondse tramleidingen verplaatst. Voor deze werken wordt op de Bredabaan, tussen Rustoordstraat en Dokter Maurice Timmermanslaan, richting noorden 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer. Er blijft 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer.
  • Bekabelingswerken infoborden tram van maandag 16 tot en met vrijdag 27 februari.
    Van maandag 16 tot en met vrij dag 27 februari wordt er gewerkt aan de bekabeling van de infoborden van de tram. Voor deze werken wordt op de Bredabaan, ter hoogte van de perrons Victor Roosens en Rerum Novarum, richting noorden 1 rijstrook afgesloten voor het verkeer. Er blijft 1 rijstrook beschikbaar voor het verkeer.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.