Oosterweelverbinding: 25-26/3 op-en afrit Deurne en kruispunt Sportpaleis gesloten

De op- en afrit 2 Deurne bij Sportpaleis sluit tijdens het weekend van 25 – 26 maart. Tijdens diezelfde periode is het kruispunt Sportpaleis gedeeltelijk onderbroken. Het verkeer volgt een omleiding via Merksem, Borgerhout en Wommelgem. De op- en afritten worden tijdelijk afgesloten om het kruispunt Sportpaleis te verschuiven.

De op- en afritten worden afgesloten ter voorbereiding van het verschuiven van kruispunt Sportpaleis. De kabels en leidingen moeten verlegd worden. Daarom worden de rijbanen van de Schijnpoortweg vanaf april onder één pijler van het viaduct van de R1 gebracht. Het kruispunt Sportpaleis wordt zowel voor auto’s als fietsers en voetgangers verschoven om plaats te maken voor de Oosterweelwerken.

Verkeer richting Brussel of Gent, volgt een omleiding via de Noordersingel richting Borgerhout. Verkeer richting Deurne neemt op 25 en 26 maart de afrit bij Borgerhout of Merksem. Verkeer komende van de E313 gebruikt best afrit Wommelgem. Dan kan je weer de Antwerpse Ring bereiken via het kruispunt bij Schijnpoortweg en het Sportpaleis.

Verkeer dat van de Bisschoppenhoflaan in Deurne komt en rijdt naar Antwerpen centrum volgt een omleiding via de Lakborslei en de Turnhoutsebaan. Verkeer dat naar Deurne rijdt via de Schijnpoortweg of de Slachthuislaan volgt een omleiding via de Noordersingel. Via de Theunisbrug kan je tijdens dit weekend nog wel richting Merksem en Antwerpen rijden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.